uuttakotiin_1

www.uuttakotiin.fi on toimittanut verkkokauppansa kautta jo vuodesta 2006 sekä huonekaluja ja sisustustuotteita tuhansille tyytyväisille asiakkaille.  Valikoimaa verkkokaupassta riittää, erilaisten huonekalujen ja sisustustuotteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy mm. valaisimia ja peilejä. Tuotteiden värimaailma on pääsääntöisesti vaaleasävyinen, mutta mukaan mahtuu myös räväkkäämpiä värejä.

Varsinkin lipastojen, senkkien, kaappien, ruokailuryhmien, vitriinien ja peilien valikoima on monipuolinen ja laaja, joten ei ole ihme, että nämä ovatkin verkkokaupan suosituimpia tuoteryhmiä.

uuttakotiin_5

Kesäpuutarhaan löydät ihania rautakalusteita kuten rautapaviljonkeja, penkkejä, pöytiä ja tuoleja. Valikoimassa on myös trendikkäitä kierrätysmateriaalista valmistettuja huonekaluja ja mattoja. Yksilöllinen valikoima ja nopeat toimitukset ovat verkkokaupan valttikortti erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi.

Tuotteita voit tilata nettikaupan kautta tai puhelimitse, kaupalla on myös Espoon Kauklahdessa pieni noutomyymälä.

www.uuttakotiin.fi
Kuninkaankartanontie 5, Espoo
Puh. 040 562 9288

www.uuttakotiin.fi

piironki_22

Helsingin Senaatintorin kulmalla, upeassa 200 vuotta vanhassa Balderin talossa, sijaitsee ihastuttava Piirongin sisustusliike. Piirongilta oman malliston lisäksi liikkeestä löytyy myös muiden valmistajien tuotteita kuten esim. Cotton Ballin valosarjat ja Desicon kynttilät. Voit myös bongata tuotteiden seasta vanhoja suomalaisia astioita, jotka ovat myös myynnissä!

Sisustustuotteiden lisäksi Piirongin valikoimasta löytyy myös erilaisia kasseja ja pussukoita. Alla muutama poiminta kevään uutuuksista.

piironki_9

piironki_10

Monet ehkä muistavat Piirongin eri aikakauslehtien postimyyntituotteista, kuten päivä- ja torkkupeitoista sekä tyynyistä. Postimyynti lehtien kautta loppui muutama vuosi sitten ja nykyään Piirongin sisustustuotteita saa tilattua verkkokaupasta www.piironki.fi.

piironki_8

piironki_7

Kaupunkikierroksella Helsingissä kannattaa siis jatkaa kävelymatkaa hieman Senaatintorin ohi ja poiketa Piirongin myymälässä tekemässä ihania löytöjä!

Piironki
Aleksanterinkatu 12
00170 Helsinki
Aukioloajat ma-pe 10-18 la 10-16
p. 0207417340

Verkkokauppa avoinna 24/7 osoitteessa www.piironki.fi