TEMPUR_nordic-wolf

Uusi TEMPUR® North™ -vuodekokonaisuus on inspiroitunut pohjoisen avarista maisemista ja koskemattomasta luonnosta. Vuoteen minimalistinen ja pehmeä muotoilu sekä kevyt ulkomuoto saavat sen erottumaan joukosta. North™ -vuodemallisto on luonnollisen mutkattomuutensa, huolellisten yksityiskohtiensa ja ennakkoluulottoman muotoilunsa ansiosta pysäyttävä esimerkki uudesta pohjoismaisesta muotoilusta.

TEMPUR® North™ tarjoaa parhaan mahdollisen muotoilun ja yöunen. Tyylikäs vuodekokonaisuus on luotu nykyaikaiseen kotiin. North™ erottuu edukseen ainutlaatuisen kaarevan muotoilunsa ansiosta, joka tekee vuoteesta veistoksellisen ja kutsuvan. Vuoteen patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla verhoilukankaalla.

tempur_north_adjustable

TEMPUR® North™ -vuoteen muotoilu on elegantti ja leijuvan kevyt. Vuoteen jalat ovat piilotettuina sen alle näkymättömiin ja sängynpääty ei kosketa lainkaan lattiaa. Tuloksena on keveä vuode, joka vaikuttaa kuin leijuvan ilmassa, ja rauhoittava keveyden vaikutelma, joka muistuttaa pohjoisen luonnon seesteisyydestä.

Lue lisää TEMPUR® North™ -vuoteista www.tempur.fi

 

Koskela_Store-overview-2

Suomalaista silmää miellyttää heti Koskelan skandinaavinen tyyli, mikä ei olekaan ihme, sillä yrityksen toinen omistaja Russel Koskela omistaa suomalaiset sukujuuret. Koskelan tarina alkaa vuodesta 2000, jolloin Russel Koskela perusti yrityksen yhdessä puolisonsa Sasha Titchkoskyn kanssa. Aluksi yritys keskittyi palvelemaan yritysasiakkaita ja tuotti mm. huonekaluja toimistoihin.

Vuonna 2011 yritys muutti nykyisiin tiloihinsa Sydneyn lähistölle ja Koskela, jonka asiakkaat tänä päivänä tuntevat ja jota rakastavat, oli syntynyt. Liikkeestä löytyy kahvila, työpajatiloja, galleria ja lisäksi tietysti Koskelan huonekaluja sekä valikoima Australialaisia  ja eettisesti valmistettuja sisustustuotteita. Galleriassa esittäytyy uusi taiteilija joka 4-6 viikko ja liikkeessä pidetään myös työpajoja, joissa voi tehdä mm. silkkipainantaa ja makrame käsitöitä.

Koskela-display-outdoor-1

”Haluamme Koskelan tuotteiden kestävän – olivatpa ne ne sitten työpaikalla tai kotona, opetus- tai vapaa-ajan käytössä. Suunnittelemme tuotteita, joista on tarkoitus tulla klassikoita.” kertoo Sasha Titchkosky.

koskela1

gia – Global Innovation Award on sisustusalan vähittäiskauppojen kansainvälinen kilpailu, jossa arvioidaan vähittäiskauppojen osaamista monipuolisesti mm. myymälän visuaalisen ilmeen, markkinoinnin ja menestyksen kautta. Australialainen Koskela on yksi tämän vuoden gia-voittajista, jotka valittiin Chicagon kansainvälisten kodinsisustus- ja taloustavara-alan messuilla maaliskuussa.

www.koskela.com.au