tempur_08102015

TEMPUR on noussut sadan arvostetuimman brändin joukkoon Suomessa. Markkinointi&Mainonta-lehden ja Taloustutkimuksen teettämässä Brändien arvostus 2015 -tutkimuksessa TEMPUR ylsi sijalle 99.

TEMPUR-brändin arvostus on ottanut valtavan harppauksen ylöspäin

TEMPURin arvostus on noussut vuodessa valtavasti. Viime vuonna TEMPUR sijoittui Brändien arvostus -tutkimuksessa sijalle 198. Parannusta viime vuoteen on siis lähes sata sijaa. Omalla alallaan TEMPUR menestyy entistäkin paremmin ja kuuluu arvostetuimpien brändien joukkoon Suomessa. Tutkimuksessa TEMPURin edelle sijoittui vain kaksi huonekalualan edustajaa. Alan arvostetuin brändi on tutkimuksen mukaan Artek, joka löytyy listan sijalta 41. Pentik ylsi tänä vuonna listan sijalle 54.

Tutkimustulos on linjassa myös TEMPURin muun menestyksen kanssa. Aiemmin tänä vuonna Taloustutkimuksen teettämässä kyselyssä selvisi, että TEMPURilla on tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät. Myös TEMPURin Sleep Center-myymälät ovat saaneet tunnustusta. Sisusta Kotia ry:n raati valitsi myymälät vuoden huonekaluliikkeiksi.

Suomalaiset pärjäsivät Brändien arvostus 2015 -tutkimuksessa

Arvostetuin brändi Suomessa on jo seitsemännen kerran peräkkäin Fazerin sininen. Fazerilla on erityinen paikka suomalaisten sydämissä, sillä Fazer löytyy myös listan sijalta kolme. Yhteensä Fazerin brändejä löytyy listalta seitsemän. Muut brändit viiden parhaan joukossa olivat Fiskars, Hyvää Suomesta ja Lego.

Tutkimuksessa oli mukana yhteensä 998 brändiä eri aloilta. Tutkitut brändit valittiin mukaan tutkimukseen tunnettuudensa perusteella erillisellä esitutkimuksella maaliskuussa 2015. Varsinaisessa tutkimuksessa vastaajat antoivat brändeille arvosanan 4-10 sen mukaan, kuinka paljon he brändiä arvostavat. Listauksen ensisijaisena perusteena on käytetty annettujen arvosanojen keskiarvoa.

TEMPUR tunnetaan tutkitusti hyvinvointia edistävistä, kehon lämmön tunnistavasta materiaalista valmistetuista patjoista ja tyynyistä. TEMPUR-tuotteita myydään lähes 80 maassa. TEMPUR+Sealy Suomi Oy on osa TEMPUR+SEALY -konsernia (New Yorkin pörssissä: TPX), joka on maailman suurin alan valmistaja.

Marektoy Mucca Pazza 1

Vuoden Peli -kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 50 erilaista lautapeliä.Alla tämän vuoden voittaja- ja finalistipelit. Kilpailun järjestää Suomen Leluyhdistys ry.