Tasokas_mainos_110815

Tasokas™ on sisustus- ja huonekalualan ammattilaisille tarkoitettu verkkopalvelu, joka tarjoaa erilaisia työkaluja kaikille alan toimijoille. Tasokas™ mullistaa alan verkkonäkyvyyden ja tekee huonekalu- ja sisustusalan verkkoliiketoiminnasta tehokasta ja helppoa.

Jälleenmyyjille Tasokas™ tarjoaa parhaan mahdollisen verkkokaupparatkaisun, joka eroaa muista markkinoilla olevista verkkokaupparatkaisuista. Tasokkaan Areena-verkkokaupassa kaikki prosessit on valmiiksi automatisoitu: tuote- ja tilaustietojen hallinta, maksuliikenne ja logistiikka.

Verkkokaupankäynti ei ole koskaan ollut näin helppoa – Areena-verkkokauppapalvelu on helppo ottaa käyttöön ja liittää osaksi yrityksen liiketoimintaa. Kuluttajien siirtyessä yhä enemmän verkkoon, myös jälleenmyyjien tulee panostaa verkkonäkyvyyteen ja varmistaa tuotteiden saatavuus verkossa. Areena-verkkokauppa tarjoaa jälleenmyyjälle kustannustehokkaan myyntikanavan, joka tukee kivijalkamyymälän toimintaa.

Ota Areena-verkkokaupan hyödyt käyttöösi:

  • Automatisoitu tuote- ja tilaustietojen hallinta valmistajien ja jälleenmyyjien välillä
  • Moderni, mobiiliystävällinen ja yksilöllinen verkkokauppa
  • Automatisoitu logistiikka ja maksuliikenne
  • Rajapinnat ja integraatiot muihin järjestelmiin

Saat verkkokaupan helposti käyttöön ja sen perustamiseen ja ylläpitoon tarvittavat resurssit on minimoitu – tämä mahdollistaa kustannustehokkaan ja vaivattoman verkkokaupankäynnin.

Tutustu osoitteessa www.tasokas.fi ja lataa Tasokas™ -esite.

TEMPUR_nordic-wolf

Uusi TEMPUR® North™ -vuodekokonaisuus on inspiroitunut pohjoisen avarista maisemista ja koskemattomasta luonnosta. Vuoteen minimalistinen ja pehmeä muotoilu sekä kevyt ulkomuoto saavat sen erottumaan joukosta. North™ -vuodemallisto on luonnollisen mutkattomuutensa, huolellisten yksityiskohtiensa ja ennakkoluulottoman muotoilunsa ansiosta pysäyttävä esimerkki uudesta pohjoismaisesta muotoilusta.

TEMPUR® North™ tarjoaa parhaan mahdollisen muotoilun ja yöunen. Tyylikäs vuodekokonaisuus on luotu nykyaikaiseen kotiin. North™ erottuu edukseen ainutlaatuisen kaarevan muotoilunsa ansiosta, joka tekee vuoteesta veistoksellisen ja kutsuvan. Vuoteen patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla verhoilukankaalla.

tempur_north_adjustable

TEMPUR® North™ -vuoteen muotoilu on elegantti ja leijuvan kevyt. Vuoteen jalat ovat piilotettuina sen alle näkymättömiin ja sängynpääty ei kosketa lainkaan lattiaa. Tuloksena on keveä vuode, joka vaikuttaa kuin leijuvan ilmassa, ja rauhoittava keveyden vaikutelma, joka muistuttaa pohjoisen luonnon seesteisyydestä.

Lue lisää TEMPUR® North™ -vuoteista www.tempur.fi