kodinonni_2

Sisustustalo Kodinonni on kodikas sisustustalo keskellä kaunista Vanhaa Raumaa. Kauppatorin kulmassa olevan myymälän 550 neliötä ihastuttavat jo seitsemättä vuotta. Värit, mallit, materiaalit, kuviot, yksityiskohdat, saavat mielikuvituksen liikkeelle. Estetiikkaterapiaa tarjolla siis Raumalla!

Sisustustalo Kodinonni on kasvanut vuonna 1993 perustetusta sisustusompelimosta monipuoliseksi ja palvelevaksi erikoisliikkeeksi. Kodinonni auttaa ratkaisun löytymiseen, kun säilytystila loppuu, koti kaipaa piristystä, lahjaongelma ratkaisematta, sohva, verhot tai matto kaipaavat päivitystä.

kodinonni_7

Jos vaikka makuuhuoneesi kaipaa uudistusta voi sen helposti hoitaa Sisustustalo Kodinonnessa.  Kodinonni kokoaa kokonaisuuden: Valitaan tapetit, kankaat, kalusteet, valaisimet, matot, sisustusesineet, liinavaatteet, päiväpeite ja ompelimo hoitaa tekstiilit toiveiden mukaan. Tätä kokonaispalvelua ovat asiakkaat arvostaneet jo vuosia.

Kalustepuolen valikoima on viime vuosina entisestään kasvanut  laatumerkeillä: Muurame, Lundia, Shapes, Artek, Finsoffat, Calligaris mm. Tänä keväänä Kodinonnen tytöt panostavat keittiöpuolen tuotteisiin mm. Eva Solo, Nicolas Vahe, House Doctor, Musta 5101, Rosendahl, Asa.

kodinonni_8

www.kodinonni.net
www.kodinonnenhetket.net
www.onnenhetket.net

tempur_1

TEMPUR esittelee uuden Breeze-patjamallistonsa täydentämään kolmen eri tunteen Original-, Cloud- ja Sensation-patjojaan. Breeze tuo tuttuihin mallistoihin uudenlaista raikkautta. Breeze-patjojen salaisuus on niiden ainutlaatuisessa TCM-materiaalissa (Tempur Climate Material). TCM-materiaali koostuu avoimista paksuseinäisistä soluista, jotka parantavat patjan hengittävyyttä. Nukkuessa kehon ja patjan väliin muodostuu mikroilmasto, joka tuntuu mukavan viileältä ja raikkaalta läpi yön. Kosteus pääsee helposti hengittävän päällisen läpi, pitäen kehon miellyttävän kuivana ja raikkaana.

Breeze-patja tarjoaa virkistävän yöunen, ja nukut rauhallisemmin ja raikkaammin kuin koskaan. Puolueeton, testihenkilöiden kotona toteutettu vertailutesti todisti TEMPUR® Breeze -patjan poikkeuksellisen toimivuuden. Koska patjan suhteellinen kosteus pysyi koko ajan matalana, sillä nukkuminen tuntui kuivemmalta ja viileämmältä. Peräti 58 % osallistuneista antoi Breezelle parhaimman arvosanan: nukkumislämpötila ei ollut liian lämmin tai viileä, vaan paras mahdollinen.

TEMPUR Traditional Breeze™ -tyyny on valmistettu TEMPUR Climate™ -materiaalista, joka haihduttaa ylimääräistä kosteutta tarjoten raikkaamman nukkumiselämyksen. Perinteisen tyynyn mallinen Breeze sopii useimpiin nukkuma-asentoihin. Saatavissa kolme eri korkeutta Soft, Medium ja Firm.

tempur_4

Uusien TEMPUR-FIT™-peittojen ainutlaatuista TEMPRAKON®-teknologiaa täydentää nyt myös toinen NASAn avaruustekninen innovaatio: FRESH-menetelmä. Peitto huolehtii automaattisesti ihannelämmöstäsi varastoimalla kehosi lämpöä ja palauttamalla sen yön aikana. Lisäksi se ehkäisee aktiivisesti kosteuden ja mikrobien syntyä, pitäen olosi raikkaana läpi yön. Kun öinen hikoilu ja kääntyily vähenevät, nukut entistä paremmin. Täytteenä eurooppalaista untuvaa (laatuluokka 1), päällinen 100 % puuvillaa. Takuu 3 vuotta. Konepestävä 60 asteessa.

tempur_5

Tempur Sleep Center –myymälät ovat hyvän unen erikoisliikkeitä, josta löydät kerralla kaiken tarvitsemasi virkistävään nukkumiseen. Liikkeessä saat kokeilla ainutlaatuisia TEMPUR-patjoja ja –tyynyjä koulutettujen nukkumisergonomian asiantuntijoiden opastuksella. Liikkeitä löytyy viideltä paikkakunnalta Vantaalta, Turusta, Joensuusta, Helsingistä ja Tampereesta. Tutustu liikkeisiin osoitteessa www.sleepcenter.fi