Vuoden 2017 International Home + Housewares Show järjestettiin Chicagossa 18-21 maaliskuuta. Tapahtuma on ykkösvalinta, mikäli olet etsimässä kauppaasi taloustavaroita, keittiön pienkoneita tai vaikkapa siivousvälineitä; näillä messuilla valinnan varaa riittää.

Messuille osallistui yli 2 200 näytteilleasettajaa 47 eri maasta. Pääpaino on toki amerikkalaisissa tuotteissa ja juuri tämän takia kannattaakin lähteä messuille rapakon taakse. Monet valmistajat esittelevät laajemman valikoimansa Chicagon messuilla kuin eurooppalaisilla messuilla. Messuilla voit myös törmätä tuotteisiin, joita et ole aikaisemmin nähnyt – tai saatikka kuvitellut olevan  olemassa!

Messujen yhteydessä järjestetään julkistetaan vuoden 2017 parhaat sisustusalan vähittäiskaupat. gia – Global Innovation Award on sisustusalan vähittäiskauppojen kansainvälinen kilpailu, jossa arvioidaan vähittäiskauppojen osaamista monipuolisesti mm. myymälän visuaalisen ilmeen, markkinoinnin ja menestyksen kautta. Kilpailua on järjestetty vuodesta 2000 alkaen ja tänä vuonna kilpailuun osallistui 28 liikettä 27 eri maasta.

Alla tämän vuoden voittajat:

Potten & Pannen – Staněk (KitchenAid Concept Store & Gourmet Academy), Tsekki

tsekki2017

The Loft Co., Ltd, Japani

japani2017

Green with Envy, Uusi-Seelanti

uusi-seelanti2017

Rustan’s Department Store, Filippiinit

dav

Borough Kitchen, Iso-Britannia

8 Borough Kitchen Borough Market interior - hi res

Tutustu tarkemmin voittajiin tästä!

Lue lisää messuista tästä!