Kodinsisustus- ja huonekalualan toimialajärjestö Sisusta Kotia ry on valinnut Kokkipuodin Helsingistä Vuoden Sisustusliikkeeksi 2017.

Sisusta Kotia ry valitsee vuosittain Vuoden Sisustusliikkeen ja Vuoden Huonekaluliikkeen jäsenistönsä keskuudesta. Sisusta Kotia ry:n jäsenyritykset edustavat alan parhaita kauppapaikkoja ja asiantuntemusta. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Sisusta Kotia ry haluaa valinnoillaan nostaa esiin yrityksiä, jotka ovat onnistuneesti toimineet pitkään alalla, niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Kokkipuoti – Keittiökultuuria vuodesta 1968!

Kokkipuoti edustaa korkeaa laatua huolella valikoidulla ja tarkoituksenmukaisella tuotetarjonnalla ja hyvällä palvelulla. Kokkipuoti on yksi alansa pioneereja Euroopassa ja on jo liki viidenkymmenen vuoden ajan – perustettu vuonna 1968 – tarjonnut laadukkaita vaihtoehtoja suomalaisille kotitalouksille ja edistänyt näin osaltansa suomalaisten keittiökulttuuria.

Kokkipuodin toiminta ydin on hyvien ja tarkoituksenmukaisten keittiövälineiden myynti. Myytävänä olevat tuotteet on valittu huolella alan parhaimmistosta. Erityisen tärkeitä ovat hyvät keittiöveitset, laaja valikoima paistinpannuja sekä klassiset ranskalaiset valurautapadat – kuparikattiloita unohtamatta.

Asiantuntevat myyjät sekä neuvojen antaminen tuotteiden oikeaan käyttöön ja hoitoon ovat tärkeä osa Kokkipuodin palvelua. Sillä varmistetaan, että asiakas valitsee tarvitsemansa työvälineet ja astiat oikein ja on tyytyväinen ostamaansa tuotteeseen pitkään.

Kokkipuoti haluaa panostaa laadukkaiden tavaroiden lisäksi tunnelmalliseen myymälään, joka elää sesonkien mukaan sekä kauniisiin lahjapaketteihin.

Kokkipuoti on saanut tunnustusta myös kansainvälisesti. Vuonna 2001 Kokkipuoti voitti GIA-palkinnon (Global Innovator Award), joka jaetaan vuosittain Chicagossa kansainvälisen International Home & Houseware Show’n yhteydessä. Valinnan tekevät messuorganisaation ja International Housewares Association (IHA) yhteistyössä kansainvälisten ammattilehtien kanssa. Kilpailussa arvioidaan alan vähittäiskauppojen osaamista monipuolisesti mm. myymälän visuaalisen ilmeen, markkinoinnin ja menestyksen kautta.

Nykyisin Kokkipuotia johtaa toisessa polvessa perustajien Kirsti ja Jyrki Valtasen tytär Kiira Öhblom.

www.kokkipuoti.fi