Tampereella sijaitseva Sisustusliike Kantriina on valittu Vuoden Sisustusliikkeeksi.

Sisustusliike Kantriina on perustettu vuonna 1995. Alkuvuosien pienimuotoisen yksinyrittämisen jälkeen liiketoiminta on vuosien varrella kasvanut tasaisesti ja nykyään liikkeellä on noin 150 neliön myymälä Tampereen Laukontorilla. Liikkeen sijainti on osoittautunut menestykseksi ja liike työllistää yrittäjä Paula Rusasen lisäksi yhden vakituisen ja 1-2 kausityöntekijää.

Kantriinan menestys perustuu hyvän liikepaikan lisäksi monipuoliseen ja huolellisesti harkittuun tuotevalikoimaan, laadukkaisiin ja yksilöllisiin tuotteisiin sekä huoliteltuun ja kauniiseen myymälään. Paula Rusanen on toiminut alalla pitkään ja hänellä on vahva visio. Lisäksi hän on kehittänyt Kantriinan konseptia jatkuvasti sekä pitänyt sen trendikkäänä. Kantriinassa tehdään työtä innostuneesti ja se näkyy myös ulospäin erinomaisena asiakaspalveluna.

kantriina2

Kodinsisustus- ja huonekalualan toimialajärjestö Sisusta Kotia ry valitsee vuosittain Vuoden Sisustusliikkeen ja Vuoden Huonekaluliikkeen jäsenistönsä keskuudesta. Sisusta Kotia ry:n jäsenyritykset edustavat alan parhaita kauppapaikkoja ja asiantuntemusta.